Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 20:35 - Jumping

Drie op een rij voor Jef Peeters!

Nadat hij de voorbije dagen al tweemaal de 1.15m/1.20m rubriek voor de pony’s wist te winnen heeft Jef Peeters vanmiddag op de Tops International Arena in Valkenswaard de kers op de taart gezet met ook nog winst in de finalerubriek! Peeters en zijn Qatar Optimus wisten opnieuw de concurrentie ruim achter zich te houden nadat ze in een 8-koppige barrage een chronotijd van 37.90 seconden op het scorebord wisten te brengen.

 

De 2de plaats bleef in eigen land dankzij Femke Meenhuis en haar pony Sudden. Ook zij bleef foutloos, maar met haar chronotijd van 40.30 seconden volgde ze toch al ruim achter Peeters. Vic de Plecker nam de 3de plaats opnieuw mee naar ons land. Hij zat in het zadel van Orchid’s Anucia en wist de eindmeet te bereiken in 41.32 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Lien Eeckelaers met Swarovski en een 10de plaats voor Juna-Jane de Keersmaecker met Une Etoile.

 

TAGS   |   FEMKE MEENHUIS   |   JEF PEETERS   |   VIC DE PLECKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions