Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 16:46 - Jumping

Alice Oost 3de in GP Juniors Fontainebleau!

GP-time vandaag op het jeugdconcours van het Franse Fontainebleau! Na de Grote Prijs voor de Children stond daar net voor de middag de Grote Prijs voor de Juniors geprogrammeerd. Een lastige Grote Prijs blijkbaar, want van de 43 combinaties die in de ring verschenen wisten er slechts 2 de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daarbij helaas geen landgenoten, al scheelde dat niet zoveel… Amazone Alice Oost wist met haar 10-jarige Fominka (Clinton I) namelijk wel alle balken in de lepels te houden, maar was net te traag en liep daardoor tegen 1 strafpuntje voor tijd aan. Het leverde haar uiteindelijk wel een 3de plaats op.

 

Het waren de Française Ilona Mezzadri en de Zwitser Thibaut Keller die het onderling mochten uitvechten en het was Mezzadri die uiteindelijk aan het langst eind trok. Zij kruiste met de 10-jarige Arcy Fou (Ogano Sitte) de meet in 46.13 seconden en hield zo de overwinning in eigen land. Maar ook Keller wist het met de 12-jarige Cosby (Contendro I) foutloos te houden, maar hij stopte  de klok in 46.33 seconden en moest zo vrede nemen met plaats 2.

 

Luiz Felipe Neto de Azevedo werd nog 9de met Acapulco FZ (Acodetto 2) en Bart Jay Junior Vandecasteele 10de met Kadee van het Heikanthof (Esperanto Van Paemel).

 

 

TAGS   |   ALICE OOST   |   ILONA MEZZADRI   |   THIBAUT KELLER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions