Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 14:50 - Jumping

Wilm Vermeir strandt naast het podium…

De hoofdrubriek van de dag in het Sentower Park in Opglabbeek is natuurlijk de CSI2* GP die op dit moment gesprongen wordt, maar net voordien stond er nog een andere 1.45m rubriek op de planning. Daarin was het opnieuw Wilm Vermeir die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Vermeir, die de voorbije dagen al meerdere malen de prijzen wist te halen, zadelde de 8-jarige merrie Hotshot (London), maar strandde na een finishtijd van 65.56 seconden net naast een podiumplaats.

 

De overwinning ging naar de Britse amazone Chloe Aston met haar 15-jarige Amigo T (Padinus). Aston wist de klok te stoppen op 61.72 seconden en zo de concurrentie het nakijken te geven. Ook op de 2de plaats kregen we met de Amerikaanse Laura Kraut een amazone. De partner van Nick Skelton was vergezeld van de 9-jarige Galliano VM (Ukato) en had er 61.84 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De Duitser Oliver Lemmer vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij finishte met de 10-jarige Ambrosio d’Alcy (Cabdula du Tillard) in 62.69 seconden.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 11de plaats voor Axel Vandoorne met Jacarta (Larino).

 

TAGS   |   CHLOE ASTON   |   LAURA KRAUT   |   OLIVER LEMMER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions