Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 14:28 - Jumping

Housen wint CSIU25 GP in Valkenswaard!

Na de goede Belgische prestaties van de afgelopen dagen kwam vanmorgen op de Tops International Arena in Valkenswaard ook de eerste Belgische GP-overwinning! In de Grote Prijs van de CSIU25 competitie was de overwinning namelijk voor Limburger Alexander Housen. In het zadel van de 11-jarige hengst Jilbert van ’t Ruytershof (Numero Uno), die hij onlangs ter beschikking kreeg van Paul Maïs, wist hij de concurrentie te verschalken nadat hij in een 12-koppige barrage een tijd van 41.37 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde Belgisch en hiervoor wist Anthony Philippaerts te zorgen. Met de eveneens 11-jarige Jango S (Winningmood van de Arenberg) kwam hij binnen in 41.92 seconden en zo greep hij dus opnieuw naast de overwinning. Ook vrijdag tijdens de openingsdag was Philippaerts namelijk al eens 2de geworden. De 3de plaats ging naar de Duitser Max Haunhorst met de 10-jarige Chaccara (Chacco Blue). Hij stopte de klok op 42.48 en mocht zo onze landgenoten vergezellen op het podium.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Claire Putters met Uith de Rotes (Calvaro Z) en een 8ste plaats voor Maartje Verberckmoes met Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   ALEXANDER HOUSEN   |   ANTHONY PHILIPPAERTS   |   MAX HAUNHORST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions