Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/08/2020 08:36 - Jumping

Olivier Philippaerts 3de in 5* GP St. Tropez

Op de Hubside Jumping van St. Tropez was het gisterenavond tijd voor de CSI5* Grand Prix. Een totaal van 13 combinaties slaagden erin om de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daaronder met Olivier Philippaerts en Gregory Wathelet ook 2 landgenoten en die eerste wist zich ook te verzekeren van een plaats op het podium. In het zadel van zijn 14-jarige schimmelmerrie H&M Legend Of Love (Landzauber) reed Philippaerts een sterke barrage en met zijn finishtijd van 36.29 seconden ging hij op dat moment ook even aan de leiding.

 

Maar lang duurde dat helaas niet, want hij werd meteen van de troon gestoten door de Italiaan Emanuele Gaudiano. Met zijn 11-jarige vosruin Chalou (Chacco Blue) leek hij in eerste instantie niet sneller dan Philippaerts, maar de klok stopte op 36.25 seconden en zo verwees hij onze landgenoot naar de 2de plaats.

 

Kan het dan nog sneller vraag je je dan af… Het antwoord is ja! De Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli wist met zijn eveneens 11-jarige VDL Edgar M (Arezzo VDL) nog onder de tijd van Gaudiano te duiken. Hij kruiste de meet in 35.33 seconden en mocht daarmee de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

Ook Gregory Wathelet en Nevados S (Calvados Z) hadden in 35.70 seconden voor een razendsnelle barrage gezorgd. Helaas kregen ze daarbij een springfout op de witte stijlsprong van Mercedes waardoor ze uiteindelijk genoegen moesten nemen met de 6de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions