Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 23:08 - Jumping

Gilles Thomas zorgt voor 3de Belgische zege!

 ‘Geen twee zonder drie’, het is iets wat de sterke Belgische delegatie vanavond waar maakte op de Tops International Arena in Valkenswaard. Na de zeges van Caro-Belle De Hornois  en Jef Peeters eerder op de dag zorgde gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas vanavond voor een derde overwinning. In de 1.35m/1.40m rubriek voor de CSIU25 competitie was hij namelijk de beste met de 12-jarige vosmerrie Imposante Vede, een dochter van Pommeau du Heup. Thomas kruiste in deze speedclass de meet in 54.95 seconden en had zo meer dan 5 volle seconden voorsprong op de concurrentie!

 

De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Ian Fives met de 8-jarige Horinde H (Tornesch 1042). Zij hadden er 60.32 seconden voor nodig vooraleer de eindmeet te bereiken en kwamen zo dus een heel stuk achter onze landgenoot. De Nederlander Niels Bulthuis vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 9-jarige La Toucha van Dorperheide (H&M Zilverstar T) naar de meet in 62.50 seconden.

 

Na zijn 3de plaats bij de Young Riders was er hier nog een 8ste plaats voor Thibeau Spits met Classic Touch DH (Casall ASK).

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   IAN FIVES   |   NIELS BULTHUIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions