Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 22:47 - Jumping

Thibeau Spits op het podium in Valkenswaard!

Op de Tops International Arena in Valkenswaard heeft onze landgenoot Thibeau Spits zich in de vooravond naar een podiumplaats weten te rijden in de 1.35m/1.40m rubriek, voorbehouden voor de Young Riders. De zoon van Patrik Spits en Kristel Ceulemans rekende hiervoor op de 12-jarige merrie Isolde vd Heffinck (PKZ Contact van de Heffinck), die hij sinds enkele maanden ter beschikking heeft, en legde na een chronotijd van 64.89 seconden beslag op de 3de plaats.

 

De rest van de top 5 kleurde volledig Duits met op kop amazone Celine Friess. Die zat in het zadel van de 10-jarige ruin Tönne 3 (Stakkato Gold) en wist de concurrentie achter zich te houden met een finishtijd van 63.02 seconden. Mick Haunhorst volgde na Friess op de 2de plaats. Hij zette de klok stil op 64.43 seconden en deed dat met de 10-jarige Appyday la Vallee (Vagabond de la Pomme).

 

TAGS   |   CELINE FRIESS   |   MICK HAUNHORST   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions