Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 21:20 - Jumping

Koen Vereecke 3de in LR van Bornival!

Koen Vereecke blijft met voorsprong de beste Belg op het internationale concours van Haras de Bornival! Nadat hij gisteren nog de 1.40m hoofdrubriek wist te winnen wist hij vanmiddag ook voor de beste Belgische prestatie te zorgen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Vereecke verscheen vandaag aan de start met de 10-jarige Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly) en wist zich samen met nog 6 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. In die barrage hield hij opnieuw alle balken netjes in de lepels en legde hij beslag op de 3de plaats na een chronotijd van 35.17 seconden.

 

Winst was er voor de snelle Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf, gisteren nog 3de achter Vereecke. Bettendorf zat vandaag in het zadel van de 9-jarige Baladine du Chanu (Kannan) en wist de overwinning veilig te stellen met haar chronotijd van 34.78 seconden. Verder wist ook de Nederlander Kevin Jochems het nog sneller te doen dan Vereecke. Hij stuurde de 14-jarige merrie BO (Labor’s VDL Indorado) rond in 34.79 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Ook verderop in het klassement wisten zich nog heel wat Belgen te klasseren. Zo werd Jens Vandenberk 4de met Faldiano (Heartbreaker), Nadège Janssen 6de met Seahorse Z (Scendix), Andres Vereecke 7de met In The Mood (Winningmood van de Arenberg), Christophe Vanderhasselt 9de met Cana van de Blom (Kashmir van Schuttershof), Bertrand Genin 11de met Espoir des Merisiers (Qody de Saint-Aubert), Thierry Goffinet 12de met Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z) en Loris Berrittella 13de met Feeling de La Houssiere (Orlando).

 

 

TAGS   |   CHARLOTTE BETTENDORF   |   JENS VANDENBERK   |   KEVIN JOCHEMS   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions