Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 21:00 - Jumping

Belgische Children winnen Nations Cup!

Het Belgische team van de Children heeft vanmiddag in het Franse Fontainebleau met veel overtuiging hun Nations Cup weten te winnen! Het team van chef d’Equipe Jean Jacques Mathys, dat bestond uit Nathan Vicini met Alexia des Hauts Droits (Parco), Jules Denutte met G Star du Cartier (Cartier van de Heffinck), Ines van Dijck met Caretina (Caretino 2) en Helena Beyers met Matonge Of Colors (Elvis Ter Putte) slaagde er als enige in om over de hele lijn foutloos te blijven.

 

In de eerst omloop kreeg enkel Helena Beyers een springfout met haar Matonge Of Colors. Maar omdat de andere 3 teamleden het wel foutloos wisten te houden ging Team Belgium meteen aan de leiding met 0 strafpunten. Duitsland volgde met 2 strafpunten, Frankrijk B met 4 strafpunten.

 

In de laatste en beslissende ronde wisten zowel Vicini als Denutte en van Dijck meteen voor een nieuwe nulronde te zorgen waardoor Beyers niet meer in actie moest komen en de overwinning een feit was. Duitsland werd 2de met een totaal van 13 strafpunten, Zwitserland B 3de met een totaal van 14 strafpunten.

 

Foto's :
TAGS   |   HELENA BEYERS   |   INES VAN DIJCK   |   JULES DENUTTE   |   NATHAN VICINI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions