Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 20:36 - Jumping

Guery grijpt opnieuw naast overwinning…

Het wil dit weekend precies maar niet lukken voor Jérôme Guery op de Hubside Tour van het Franse St. Tropez… Nadat hij donderdag tijdens de openingsdag al tot tweemaal toe 2de werd greep hij ook vandaag opnieuw net naast de overwinning. In de 1.40m rubriek die vanmorgen op het programma stond verscheen Guery in de ring met de 9-jarige Fais Toi Belle du Seigneur (Ferme Du Seigneur), maar zijn tijd van 29.98 seconden in de 2de fase was dus opnieuw niet voldoende.

 

Het was de Fransman Mathieu Billot die het nog sneller wist te doen dan Guery. Hij stuurde zijn 11-jarige Lagavulin 2 (Ludwigs AS) naar de finish in 28.27 seconden en zorgde zo voor een nieuwe Franse overwinning. De 3de plaats was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. In het zadel van de 10-jarige Nintender Star (Nintender), die we normaal aan het werk zien onder het zadel van zijn echtgenote Angelica Augustsson, stopte hij de klok op 30.37 seconden.

 

Pieter Devos

 

Voor aanvang van de CSI5* Grand Prix die vanavond plaatsvindt stond er voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie nog een 1.50m hoge Longines Rankingproef op het programma. Daarin wist voor ons land enkel Pieter Devos zich naar een klassering te rijden. Hij bleef met de 11-jarige Just Me D (Cicero Z Van Paemel) netjes foutloos en zijn chronotijd van 68.62 seconden leverde hem een 6de plaats op.

 

Bovenaan het klassement kregen we de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano met zijn 11-jarige merrie Carlotta 232 (Chaccomo). Hij finishte in 61.98 seconden en mocht zo een nieuwe overwinning aan zijn palmares toevoegen.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Julien Epaillard en de 14-jarige Safari D Auge (Diamant de Semilly). Hij deed in 64.67 seconden een meer dan verdienstelijke poging, maar het was niet voldoende op Gaudiano van de overwinning te houden. Olivier Perreau tenslotte was goed voor de 3de plaats. Hij kruiste met de 11-jarige GI Events Dolce Deceuninck (Toulon) de meet in 65.55 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions