Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 20:17 - Jumping

Wilm Vermeir snelt naar winst in Sentower!

Wilm Vermeir is aan een goed concours bezig in het Limburgse Sentower Park! Nadat hij gisteren al een uitstekende openingsdag had met onder andere een overwinning en een 2de plaats mocht hij vandaag opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. In de 1.40m rubriek was hij op de middag namelijk opnieuw de beste met zijn 14-jarige vosmerrie Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze), waarmee hij gisteren ook al de 1.35m rubriek wist te winnen. Vermeir kruiste in de 2de fase de meet in 30.65 seconden en liet daarmee de concurrentie achter zich.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Gerriet Nieberg, die de 10-jarige Baynounah Fbh (Numero Uno) onder het zadel had. Hij wist de klok te stoppen op 30.73 seconden en was zo dus iets langzamer dan Vermeir. De in ons land gevestigde Nederlander Johnny Pals wist vervolgens de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Vergezeld van de 13-jarige hengst A Lee Spring Power (Argentinus) stopte hij de klok op 30.76 seconden wat hem dus een podiumplaats opleverde.

 

Verder werd Wilm Vermeir ook nog 5de met Hotshot (London), Stéphanie Andries 8ste met Cornet S Lady (Cornet’s Stern), Sarah Toussaint 10de met Coeur de Cachas (Cachas) en Laura Stotzem 12de met Guitlermo (Tangelo van de Zuuthoeve).

 

TAGS   |   GERRIT NIEBERG   |   JOHNNY PALS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions