Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 19:59 - Jumping

Jef Peeters wint opnieuw in Valkenswaard!

Wat een concours voor de jonge Jef Peeters op de Tops International Arena in Valkenswaard! Nadat hij gisteren met zijn pony Qatar Optimus al de 1.15m rubriek wist te winnen was het vandaag opnieuw raak. In de 1.15m/1.20m rubriek wist hij opnieuw de concurrentie achter zich te laten nadat hij in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok had weten te stoppen op 52.05 seconden.

 

Maar ook de 2de plaats kleurde Belgisch en hiervoor zorgde Rania Dindane met haar bonte pony Pablo. Ook zij hield het netjes foutloos, maar zij had er 53.11 seconden voor nodig voor de eindmeet te bereiken. De Deense Carla Sandberg Nielsen vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij stuurde haar Tricky Choice du Pena naar de meet in 56.08 seconden.

 

Vic de Plecker

 

In de 1.25m/1.30m hoofdrubriek van de pony’s kwam Vic de Plecker dan weer sterk voor de dag met 2 klasseringen. Hij werd 5de met Orchid’s Anucia en 7de met Extrait de Tatowin de Tinmont, terwijl er voor Charlotte Frederick nog een 9de plaats was met Easter BB. De winst was voor Leonora Sandberg Nielsen met Mhs Kilkenny All Star.  

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions