Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 19:14 - Jumping

Caro-Belle De Hornois wint in Valkenswaard!

De Belgische jeugd blijft het uitstekend doen op het jeugdconcours in het Nederlandse Valkenswaard! Na de overwinningen van Malin Bollen en Jef Peeters gisteren was het vanmiddag de beurt aan Caro-Belle De Hornois om het Belgische volkslied te laten klinken! In het zadel van 12-jarige merrie Idyllis, een dochter  van Andiamo Z uit de fokkerij van Jos Lauryssen, was De Hornois namelijk de beste in de 1.35m/1.40m rubriek voor de Juniors. Ze kruiste in deze speedclass de meet in 55.83 seconden en stond zo op kop van een integraal Belgisch podium!

 

De 2de plaats was net als gisteren voor Anthony Philippaerts met de 10-jarige Nancy 376 (Now or Never M). De jongste zoon van Ludo Philippaerts klokte af in 55.89 seconden en moest zo dus opnieuw vrede nemen met de eerste ereplaats. Belgisch Kampioen Roy Van Beek was de 3de landgenoot die het podium wist te halen. Hij kwam binnen in 56.54 seconden en rekende daarvoor op de 8-jarige Mia v/h Hulstenhof (VDL Zirocco Blue).

 

Verder was er ook nog een 4de plaats voor Alexander Housen met Cassandra HSP (Sandro Boy), een 6de plaats voor Tristan Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve), een 18de plaats voor Aaron Tijskens met Eliano (Contador) en een 19de plaats voor Jules Van Hoydonck met Minte vd Bisschop (Plot Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions