Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 08:55 - Jumping

Opnieuw winst voor Bruynseels en Gancia!

Ruim een maand na hun overwinning in de CSI4* GP zijn Niels Bruynseels en zijn topmerrie Gancia de Muze (Malito de Reve) opnieuw op de afspraak op de Hubside Jumping van St. Tropez! Ze wonnen er gisterenavond namelijk de 1.55m hoofdrubriek van de CSI5* competitie. In een barrage waarvoor zich 6 van de 42 combinaties wisten te plaatsen zette het succesvolle duo een chronotijd van 37.18 seconden op het scorebord en wist daarmee opnieuw de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Italiaan Alberto Zorzi, de stalruiter van Jan Tops. Zorzi zat in het zadel van de 12-jarige Ulane de Coquerie (l’Arc de  Triomphe), maar kwam met zijn tijd van 38.93 seconden toch ruim tekort om onze landgenoot van de troon te stoten. De Française Penelope Leprévost nam vervolgens de 3de plaats voor haar rekening. Zij stuurde haar 11-jarige hengst Vancouver de Lanlore (Toulon) naar de finish in 39.18 seconden.

 

Naast Bruynseels wist ook Jérôme Guery zich nog in de prijzen te rijden. Hij kreeg met Eras de Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle) een springfout in de basisronde, maar werd door zijn snelle chronotijd toch nog 9de.

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   JEROME GUERY   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PéNéLOPE LEPREVOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions