Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/08/2020 08:36 - Jumping

Rania Dindane springt op het podium!

De openingsdag van het jeugdconcours in Valkenswaard werd gisterenavond afgesloten met de 1.25m hoofdrubriek voor de pony’s. Ook hierin kwamen de Belgische combinaties opnieuw sterk voor de dag met 3 klasseringen in de top 8 van het klassement. De beste prestatie kwam van amazone Rania Dindane met haar bonte pony Pablo. Dindane finishte in de 2de fase in 27.38 seconden en wist daarmee net een plaatsje op het podium te bemachtigen.

 

De winst was voor de Deense Leonora Sandberg Nielsen met Mhs Kilkenny All Star. Zij haalde de finish in 26.92 seconden en daarmee wist ze nipt de Britse amazone Claudia Moore achter zich te laten. Die kwam met haar BWP’er Elando van de Roshoeve over de meet in 26.98 seconden en moest zo vrede nemen met de 2de plaats.

 

Verder werd Vic de Plecker nog 5de met Extrait de Tatowin de Tinmont terwijl er voor Charlotte Frederick een 8ste plaats was met Easter BB.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions