Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2020 23:22 - Jumping

Nico Baerts in concurrentie te snel af!

In eigen land wordt er deze week niet enkel internationaal gesprong op Haras de Bornival, ook het Limburgse Sentower Park ontvangt opnieuw het internationale springgezelschap. Vandaag op de openingsdag stonden er direct twee 1.40m rubrieken op het programma en in een van die 1.40m rubrieken kregen we ook een Belgisch overwinning. Het was namelijk Nico Baerts die zijn slag wist thuis te halen in het zadel van de 9-jarige Maq Master Z (Moujik de Sohan). Baerts slaagde erin om in deze speedclass de chrono te laten stoppen nop 60.12 seconden en zo de overige 51 deelnemers achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Britse Chloe Aston, die met haar stal op een boogscheut van het Sentower Park gevestigd is. Aston rekende op haar 15-jarige Amigo T (Padinus) en kruiste de meet in 61.38 seconden. De Duitser Nicola Pohl wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij kwam met de 14-jarige Baronescha (Verdi TN) binnen in 64.31 seconden.

 

Voor Catherine van Roosbroeck was er nog een 10de plaats met Cuidam (Verdi TN) terwijl Jan Vlemmix 12de werd met Bridgetown Z (Big Star JR KZ).

 

TAGS   |   CHLOE ASTON   |   NICO BAERTS   |   NICOLA POHL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions