Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2020 22:34 - Jumping

Koen Vereecke wint hoofdrubriek in Bornival!

Nadat hij gisterenmiddag al 3de was in de 1.40m hoofdrubriek van Bornival was het vanmiddag raak voor Koen Vereecke en zijn 10-jarige hengst Qp Castellane. In de 1.40m rubriek loodste Vereecke de Casall-zoon foutloos naar de meet en wist zich zo samen met nog 23 anderen te plaatsen voor de barrage. In die druk bezette barrage klokte Vereecke af in 39.30 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats was net als gisteren voor Christophe Vanderhasselt met zijn 11-jarige ruin Euptric Van Beek (Clintord). Hij wist de finish te halen in 39.33 seconden. De Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf vervolledigde het podium op de 3de plaats. Bettendorf, enkele weken geleden nog winnares van de Grote Prijs in Bonheiden, stuurde haar 9-jarige Nababette Z (Nabab de Rêve) naar de meet in 39.63 seconden.

 

Verder was er een 4de plaats voor José Thiry met Jalisco W van de Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur), een 5de plaats voor Rik Hemeryck met Morfine de Muze (Nabab de Rêve), een 6de plaats voor Camille Demolie met Chica Fino (Calido I), een 8ste plaats voor Nathan Budd met C’Est Lui des Rosiers (Tinka’s Boy), een 9de plaats voor Thierry Goffinet met Gray D Albion DB (Balou du Rouet), een 11de plaats voor Bart Anthonissen met Mister Gry Castanoo (Zirocco Blue VDL), een 13de plaats voor Koen Vereecke met Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly), een 14de plaats voor Maxine Harmegnies met Elliot Van ’T Hooghemelrijk (Nonstop), een 15de plaats voor Andres Vereecke met Zuckersuess d’Argilla (Casall), een 16de plaats voor Vincent Lambrecht met Double 0 Seven PL (Ugano Sitte), een 17de plaats voor Virginie Thonon met Dayton Sitte (Ogano Sitte) en een 18de plaats voor Karline de Brabander met Fantomas de Muze (Sandro Boy).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions