Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2020 22:13 - Jumping

Philippaerts en Guisson grijpen naast winst…

Nadat op de Tops International Arena in Valkenswaard de dag vanmorgen al startte met een overwinning voor Malin Bollen volgde er net na de middag bijna een nieuwe Belgische overwinning. Zowel Anthony Philippaerts als Aurelia Guisson kwamen namelijk bijzonder sterk voor de dag in de 1.35m rubriek voor de Juniors, maar moesten uiteindelijk de duimen leggen tegen de Italiaanse amazone Gloria Curzola met de 7-jarige BWP’er Nico Chicco Van De Padenborre (Diamant de Semilly). Zij kruiste de meet in 28.37 seconden en voorkwam zo dus een nieuwe Belgische overwinning.

 

Daardoor moest Anthony Philippaerts dus vrede nemen met de 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 10-jarige merrie Nancy 376 (Now or Never) en had een chronotijd van 28.66 seconden op het scorebord weten te brengen. Aurelia Guisson en haar 11-jarige Berlini From Second Life Z (Berlin) volgde dan op de 3de plaats. Guisson, die 2 weken geleden in Wierden ook al meerdere malen de prijzen wist te halen, had de meet weten te bereiken in 28.72 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Caro-Belle De Hornois met Idyllis L (Andiamo Z) en een 16de plaats voor Alexander Housen met Cassandra HSP (Sandro Boy).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions