Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2020 21:51 - Jumping

Opnieuw podiumplaats voor Seppe Wouters!

In het Franse Fontainebleau startte de dag vanmorgen met de 1.25m rubriek voor de ponyruiters. Daarin was er net als gisteren een 3de plaats voor gewezen Belgisch Kampioen Pony’s Seppe Wouters. Die deed ditmaal beroep op de 10-jarige Kadide Van Seven Oaks (Atlantic) en mocht dus opnieuw op het podium plaatsnemen nadat hij in de 2de fase een tijd van 40.88 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Na haar 2de plaats van gisteren was er vandaag een overwinning voor de Française Jeanne Hirel met de 11-jarige Vedouz de Nestin (Imperial du Blin). Ze snelden naar een finishtijd van 34.22 seconden en wisten zo de overige deelnemers met veel gemak op afstand te houden. Zo wist haar landgenoot Nohlan Vallat beslag te leggen op de 2de plaats nadat hij er met de 7-jarige Daenerys d’Hurl’Vent (Roudoudou d’Hurl’Vent) in 38.46 seconden ruim 4 volle seconden langer over deed om de finish te bereiken.

TAGS   |   JEANNE HIREL   |   NOHLAN VALLAT   |   SEPPE WOUTERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions