Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2020 21:34 - Jumping

Malin Bollen gaat winnen in Valkenswaard!

De internationale jeugd is deze week verdeeld over enerzijds het Franse Fontainebleau en anderzijds het Nederlandse Valkenswaard. Zo ook de familie Bollen, want terwijl Thibeau zich gisteren al in de prijzen wist te rijden in Fontainebleau komt zus Malin aan de start in Valkenswaard. En die deed dat vanmorgen direct met verve, want in de 1.20m rubriek voor de Juniors was Bollen de beste met de 14-jarige Serieuse du Rouet (Allegreto). De dochter van Peter Bollen stopte de klok op 25.45 seconden en zorgde zo direct voor een eerste Belgische overwinning.

 

En ook de 2de plaats was voor ons land met Rik Nauta en de 12-jarige Cayenne  van de Moerhoeve (Taran de la Pomme). Nauta had er 26.73 seconden voor nodig vooraleer de meet te bereiken en was zo ruim een seconde trager dan Bollen. De Zwitser Numa Studer vervolledigde onze landgenoten op het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 15-jarige Last Drink (Toulon) de klok stil op 27.14 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Evelyn Mees met Double Van De Moerhoeve (Bamako de Muze) en een 11de plaats ex aequo voor Giel Vangeebergen met America de Ravel (Calvaro Z) en Jules Van Hoydonck met Minte vd Bisschop (Plot Blue).

 

TAGS   |   MALIN BOLLEN   |   NUMA STUDER   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions