Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2020 15:54 - Jumping

Gregory Wathelet wint opnieuw in St. Tropez!

Vijf dagen nadat hij er de CSI2* GP wist te winnen met Iron Man Van De Padenborre heeft onze landgenoot Gregory Wathelet opnieuw een rubriek gewonnen op de Hubside Jumping in het Franse St. Tropez! In de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie was Wathelet op de middag de beste met de 9-jarige hengst Faut-IL des 7 Vallons, een zoon van Marcus Ehning’s topper Comme Il Faut 5. In een barrage waarvoor zich 18 combinaties wisten te plaatsen snelde Wathelet naar een finishtijd van 39.74 seconden en wist zo de concurrentie op afstand te houden.

 

De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Edward Levy en de 8-jarige Confidence d’Ass (Diamant de Semilly). Levy kruiste de meet in 39.94 seconden en had zo een kleine halve seconde voorsprong op zijn landgenote Flore Giraud. Die kwam met de 11-jarige Voyou du Bobois (Calvaro F.C.) binnen in 40.39 seconden en werd zo dus 3de.

 

Voor Niels Bruynseels was er ditmaal een 4de plaats met Diornella-D (Diamant de Semilly). Ook hij hield het tweemaal foutloos.

 

TAGS   |   FLORE GIRAUD   |   EDWARD LEVY   |   GREGORY WATHELET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions