Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2020 09:51 - Jumping

Bruynseels net buiten de top 5 in St. Tropez

De openingsdag van de Hubside Jumping in St. Tropez werd gisterenavond afgesloten met de 1.50m hoofdrubriek voor de CSI5* competitie. Daarin wist Niels Bruynseels voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 9-jarie Nabeau van het Migroveld Z, een zoon van Nabab de Rêve. Bruynseels hield alle balken netjes in de lepels en hun tijd van 66.87 seconden leverde hen een 6de plaats op.

 

Bovenaan het klassement kregen we nog maar eens de snelle Fransman Julien Epaillard. Die zette met de 10-jarige Alibi de La Roque (Mylord Carthago) een tijd van 61.23 seconden op het scorebord en had zo toch weer bijna 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie. Zijn landgenoot Roger Yves Bost was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Epaillard. Hij klokte met de 13-jarige Casteleforbes Talitha (Cardenio) echter af in 63.14 seconden. Daarmee  wist hij wel nipt de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli achter zich te houden. In het zadel van de 12-jarige Icarus (Douglas VDL), in het verleden nog te zien onder Jérôme Guery en meer recentelijk onder Luciana Diniz, kruiste hij namelijk de meet in 63.15 seconden.

 

Verder was ook Jos Verlooy ook hier een van de prijswinnaars. Hij werd na een springfout in 64.49 seconden 12de met Jacobien Dwerse Hagen (Va-Vite).

 

TAGS   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARLON ZANOTELLI   |   NIELS BRUYNSEELS   |   ROGER YVES BOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions