Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/08/2020 09:35 - Jumping

Bollen en Wouters springen op het podium!

Op het jeugdconcours van het Franse Fontainebleau waren er gisteren naast de overwinningen van Alice Oost en Helena Beyers nog andere landgenoten die zich in de kijker wisten te springen. Zo wisten zowel Thibaut Bollen als Seppe Wouters zich naar een plaats op het podium te springen.

 

Thibaut Bollen deed dat in de 1.40m rubriek voor de CSIU25 competitie. Hij verscheen daarin aan de start met de 11-jarige Jb Ten Dries (Cicero Z Van Paemel) en wist zich samen met nog 4 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin hield de zoon van Peter Bollen opnieuw de 0 op het scorebord en werd hij 3de na een finishtijd van 47.81 seconden.

 

Het waren de Franse combinaties die hier wisten te domineren met op kop Jeanne Sadran en de 15-jarige Ad Reflet d’Azif (Quaprice Bois Margot). Zij wist in die barrage de klok te stoppen op 40.36 seconden en was daarmee beduidend sneller dan de concurrentie. Verder wist ook Manon Ravenel de prestatie van Bollen nog te overtreffen. Hij bleef met de 10-jarige Aristo de Theyssamy (Rock’N Roll Semilly) foutloos in 44.55 seconden wat hem de 2de plaats opleverde.

 

Gewezen Belgisch Kampioen Pony’s Seppe Wouters wist dan weer naar een 3de plaats te springen in de 1.25m rubriek voor de pony’s. Dit deed hij met de 14-jarige Kristal Sparkle Van Begeveld (Ponyhoeve Bright Sparkle 912) die hij in deze speedclass naar de meet stuurde in 76.05 seconden.

 

Ook hier was het Frankrijk boven met op kop Baptiste Eichner. Die finishte met de 10-jarige Alibi de La Buquese (Dexter Leam Pondi) in 74.74 seconden. Voor Jeanne Hirel en de 11-jarige Vedouz de Nestin (Imperial du Blin) tenslotte was er een 2de plaats. Zij haalden de meet in 75.41 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions