Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2020 23:42 - Jumping

Helena Beyers zorgt voor Belgische zege!

In het Franse Fontainebleau hebben onze jonge landgenoten vanmiddag uitstekend gepresteerd in de 1.20m rubriek voor de Children! Van de 17 combinaties die zich wisten te klasseren reden er maar liefst 9 onder de Belgische vlag. We kregen bovendien ook een tweede Belgische overwinning en daarvoor zorgde Helena Beyers met de 8-jarige Mito Vd Ziverenhoek (Mylord Carthago). Beyers finishte in de 2de fase de meet in 32.51 seconden en liet zo dus opnieuw de Brabançonne weerklinken.

 

Zilver bleef in eigen land dankzij Paul Elvis Meyniel. Die zadelde de 11-jarige Viva d’Aure, eveneens een nakomeling van Mylord Carthago, en kruiste de meet in 32.70 seconden. De 3de plaats was vervolgens opnieuw voor ons land… Jules Denutte stuurde de 12-jarige Halinka (Cabrio van de Heffinck) namelijk naar de finish in 33.12 seconden en had zo dus ook een plaatsje op het podium te pakken.

 

Verder werd Belgisch Kampioen amazones Paris Vandousselaere 5de met Non Stop (Nintender), Louise Ameeuw 7de met Lover Boy Z (Level Z) en 8ste met Vintage d’Authuit (Quidam de Rêvel), Nathan Vicini 10de met Alexia des Hauts Droits (Parco), Loris Dubuisson 13de met Gloria de Prfondrieux (Ugano Sitte), Ines van Dijck 16de met Futricia Van Beek (Diarado) en Seppe Wouters 17de met Hera d’Hessy (Chatman).

 

TAGS   |   HELENA BEYERS   |   JULES DENUTTE   |   PAUL ELVIS MEYNIEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions