Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2020 22:46 - Jumping

Lambrecht leidt Belgisch podium in Bornival!

Naast het Sentower Park in Opglabbeek wordt er deze week voor het eerst ook internationaal gesprongen in Haras de Bornival, de thuishaven van onze landgenoot Thierry Goffinet. De 1.40m hoofdrubriek leverde daar vanmiddag een integraal Belgisch podium op met op kop Vincent Lambrecht en de 11-jarige merrie Just Energie (Nabab de Rêve). Lambrecht snelde in deze rubriek rechtstreeks op tijd naar een eindtijd van 60.15 seconden en was daarmee ruim sneller dan de concurrentie.

 

De 2de plaats ging naar Christophe Vanderhasselt met de eveneens 11-jarige Euptric Van Beek (Clintord). Vanderhasselt kwam echter over de meet in 61.91 seconden en moest zo duidelijk zijn meerder erkennen in Lambrecht. Na hun 3 klasseringen van vorige week in Bonheiden mochten ook Koen Vereecke en de 10-jarige hengst Qp Castellane (Casall) mee op het podium plaatsnemen. Zij stopten ditmaal de klok op 62.11 seconden en namen zo de 3de plaats voor hun rekening.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Virginie Thonon met High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B), een 6de plaats voor Philippe Vanderhasselt met Fenne (Namelus R), een 8ste plaats voor Sander Kenis met Plotter Z (Plot Blue), een 9de plaats voor Thierry Goffinet met Cadet du Ruisseau Z (Chellano Z), een 10de plaats voor Koen Vereecke met Kasanova de La Pomme (Bamako de Muze), een 12de plaats voor Ugo Berrittella met Maestro de Brandegem (Ready Boy des Forets), een 14de plaats voor Laurie Leonard met T’Chic Doucette (Mylord Carthago), een 15de plaats voor Yves Vilain met For Fun de Hus Z (For Hero), een 16de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof), een 18de plaats voor Ben Beevers met Kalejandro D (Flamenco Desemilly), een 19de plaats voor Manuel Thiry met Chatondo (Chacco Blue) en een 20ste plaats voor Maxine Harmegnes met Easy Boy (Tangelo van de Zuuthoeve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions