Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/08/2020 22:25 - Jumping

Alice Oost start met winst in Fontainebleau!

Het belooft een druk weekend te worden voor de internationale jeugd met zowel een internationaal concours in het Nederlandse Valkenswaard als in het Franse Fontainebleau. In Frankrijk startte het concours in ieder geval uitstekend voor ons land, want de 1.20m openingsrubriek die open stond voor de CSIU25 competitie leverde meteen een Belgische overwinning op. Het was namelijk amazone Alice Oost die de beste was met haar 11-jarige merrie Jamara van de Moortelshoeve (Elvis Ter Putte). Oost kruiste in de 2de fase de meet in 34.13 seconden en wist daarmee ruim een handvol Franse combinaties achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we met Loriane Lacroix ook een amazone. Zij finishte met de eveneens 11-jarige Kalvins in 34.71 seconden. Romane Michelet vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij kwam met de 10-jarige Acabab du Bobois (Nabab de Rêve) over de meet in 35.78 seconden.

 

Ook in de daaropvolgende 1.30m rubriek voor de Juniors was Alice Oost een van de prijswinnaars. Ditmaal werd ze na een foutloze ronde 11de met de 10-jarige Fominka (Clinton I).

 

TAGS   |   ALICE OOST   |   LORIANE LACROIX   |   ROMANE MICHELET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions