Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2020 20:57 - Jumping

Fabrice Galdini 3de in CSI2* GP Bonheiden!

Ook op Jumping Bonheiden stond vanmiddag traditioneel de CSI2* GP op het programma. Van de 44 combinaties die in de ring verschenen slaagden er 8 in om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Fabrice Galdini met zijn 11-jarie ruin Just Luck (Cardento VDL). Galdini wist in de barrage opnieuw alle balken in de lepels te houden en beslag te leggen op de 3de plaats na een finishtijd van 40.68 seconden.

 

De overwinning ging naar de Zuid-Afrikaan Oliver Lazarus. Vergezeld van de 9-jarige Butterfly Ennemmel (Quaprice Boimargot Quincy) kruiste hij met een foutloze rit de meet in 36.85 seconden en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. Verder wist ook de Canadese Anne Claire Breton de prestatie van Galdini nog te overtreffen. Zij stopte met de 11-jarige Casse-Tout Z (Clinton) de klok op 39.45 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats.

 

Koen Vereecke werd nog 4de met Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), Kim Thiry 7de met Freedom de S.B. (Ogano Sitte), Ann-Sophie de Reviere 10de met Jade van het Groene Dak (Nabab de Rêve) en Andres Vereecke 12de met Zuckersuess d’Argilla (Casall ASK).

 

TAGS   |   ANNE CLAIRE BRETON   |   FABRICE GALDINI   |   OLIVER LAZARUS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions