Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2020 20:45 - Jumping

Roy Van Beek grijpt naast GP-overwinning...

Belgisch Kampioen Juniors Roy Van Beek is er vanmiddag op De Kraal International in Zandhoven net niet in geslaagd om de CSI2* GP op zijn naam te schrijven. In een barrage waarvoor zich 5 combinaties wisten te plaatsen snelden Van Beek, die vorige week in het Nederlandse Wierden ook al 2 proeven wist te winnen, en zijn 11-jarige hengst Chacco Me Biolley naar een finishtijd van 39.51 seconden wat hem een mooie 2de plaats opleverde.

 

Het was de Amerikaanse amazone Catherine Pasmore die roet in het eten wist te gooien. Zij toverde met haar 14-jarie Arsouille du Seigneur, een zoon van Schilling uit de fokkerij van Marc Vanlangendonck, een tijd van 38.39 seconden op het scorebord en voorkwam zo een nieuwe Belgische overwining. De 3de plaats was voor Mathias Hazebroek met de 11-jarige Gran Mamut (Toulon). Hazebroek kruiste de meet in 39.76 seconden en mocht dus zo mee op het podium plaatsnemen.

 

Verder werd Gilles Thomas 4de met Luna van het Dennehof (Prince van de Wolfsakker), Dieter Vermeiren 5de met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), Celine Schoonbroodt-De Azevedo 7de met Clinto T Z (Clintissimo Z), Ben Beevers 8ste met Kalejandro D (Flamenco de Semilly), Sander Kenis 9de met Plotter Z (Plot Blue), Karel Cox 11de met Curiano van Maarle Z (Canabis Z), Frédéric Vernaet 12de met Born To Win Ap Z (Bentley vd Heffinck), Max Sebrechts 14de met Cristel (Diamant de Semilly) en Thibeau Spits 16de met Classic Touch DH (Casall ASK).

 

Voor alle foto's van de GP klik hier

 

TAGS   |   CATHERINE PASMORE   |   MATHIAS HAZEBROEK   |   ROY VAN BEEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions