Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2020 20:20 - Jumping

N. Philippaerts en Bruynseels scoren!

Voor de combinaties van de CSI4* competitie stond er vanmiddag op de Hubside Jumping van St. Tropez nog een laatste 1.50m rubriek op het programma. Daarin wisten zowel Nicola Philippaerts als Niels Bruynseels zich naar een klassering te rijden. Philippaerts deed dat met de 9-jarige Zayado (Cayado), terwijl Bruyneels rekende op de eveneens 9-jarige Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve). Beide heren wisten het in deze speedclass foutloos te houden en werden respectievelijk 6de en 7de.

 

Het was de Ier Darragh Kenny die de laatste overwinning van het weekend op zijn naam wist te schrijven. Kenny, die met zijn stal gevestigd in Nederland, stuurde de ook al 9-jarige Doolys (Cannavaros) naar de meet in 62.37 seconden en wist daarmee alles en iedereen achter zich te houden.

 

De 2de plaats was voor de Zweed Henrik Von Eckermann. Die zat in het zadel van de 10-jargie Fancy ME (Forsyth Frh) en wist een tijd van 63.63 seconden op het scorebord te brengen. De Française Marie Demonte, vrijdag al winnares van de 1.40m rubriek, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij had er met de 9-jarie Las Vegas Vd Padenborre (Calvaro F.C.) 65.10 seconden voor nodig om haar parcours af te leggen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions