Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2020 19:59 - Jumping

Gudrun Patteet wint de CSIO3* GP van Praag!

Na hun overwinningen in de Grote Prijzen op de Sunshine Tour van Vejer de la Frontera eerder dit jaar hebben Gudrun Patteet en haar 10-jarige merrie Sea Coast Kashmira Z (Kashmir Van Schuttershof) vanmiddag een nieuwe GP-overwinning aan hun palmares toegevoegd. In de Tsjechische hoofdstad Praag waren zij namelijk de beste in de CSIO3* GP! In de tweede en beslissende ronde, waarin de top 15 uit de basisronde opnieuw aan de start verscheen met behoud van strafpunten, hielden Patteet en het fokproduct van Paul Blomme opnieuw de 0 op het scorebord en wisten ze de concurrentie achter zich te houden met hun finishtijd van 41.85 seconden.

 

Het ‘zilver’ was voor de Duitser Maurice Tebbel, die de 11-jarige Don Diarado (Diardo) onder het zadel had. Hij deed er 42.10 seconden over vooraleer de eindmeet te bereiken en was zo dus net iets trager dan onze landgenote. De 3de plaats kreeg dan weer een Belgisch tintje dankzij VDL Glasgow vh Merelsnest, de zoon van Nabab de Rêve uit de  fokkerij van de familie Van Bunder. Onder het zadel van de Nederlander Jur Vrieling klokte de zwarte hengst af in 42.60 seconden.

 

Ann Carton-Grootjans strandde net naast het podium en werd 4de met haar 10-jarige Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker). Ook zij wist het in beide rondes foutloos te houden en dit in een tijd van 43.65 seconden.

 

TAGS   |   ANN CARTON-GROOTJANS   |   GUDRUN PATTEET   |   JUR VRIELING   |   MAURICE TEBBEL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions