Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2020 19:39 - Jumping

Wathelet triomfeert in CSI2* GP St. Tropez!

Nadat de CSI4* GP reeds gisterenavond werd gesprongen restte ons vandaag op de Hubside Jumping van St. Tropez nog de CSI2* GP! Die kreeg net na de middag een Belgische winnaar dankzij Gregory Wathelet en zijn 12-jarige zwarte hengst Iron Man van de Padenborre (Darco). Wathelet, die donderdag ook al de hoofdrubriek van de CSI4* competitie wist te winnen, wist zich ditmaal samen met nog 10 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop en wist daarin de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 36.70 seconden.

 

Na zijn overwinning van gisterenavond in de CSI4* GP was er nu een 2de plaats voor de Brit Scott Brash. Die was ditmaal vergezeld van de 11-jarige Hello Mr President (Comme d’Api V/D Hacienda Z), maar kwam met zijn tijd van 36.91 seconden net tekort om voor een nieuwe GP-overwinning te zorgen. Beide heren kregen op het podium het gezelschap van de Amerikaanse amazone Jessica Springsteen. Die stuurde de 11-jarige vosmerrie Volage du Val Henry (Quidam de Rêvel) naar de meet in 38.31 seconden, wat haar dus de 3de plaats opleverde.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JESSICA SPRINGSTEEN   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions