Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2020 14:15 - Jumping

Thibeau Spits begint de dag met winst!

De laatste dag van De Kraal International in Zandhoven startte vanmorgen met een Belgische overwinning! In de Prijs Bouwbedrijf Woestenborghs, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.35m/1.40m stonden was het namelijk Thibeau Spits die de beste was met de 11-jarige Juragold Bormes, de zoon van Contact Van De Heffinck uit de fokkerij van Jos Vandevoort. Spits slaagde er in om deze speedclass de klok te stoppen op 58.81 seconden en hield zo de chrono gemakkelijk onder de 60 seconden.

 

Het zilver ging naar onze Noorderburen dankzij Sanne Thijssen en haar 12-jarige No Fear vd Tichelrij Z (Numero Uno). Thijssen kruiste met het fokproduct van Evi Wolfs de meet in 60.27 seconden en was zo net een fractie van een seconde sneller dan de Britse Chloe Winchester, de stalamazone van Karel Cox. Winchester kwam over de meet in 60.31 seconden en deed dat met de 8-jarige Silvertops Chacco (Chacco Blue).

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Pieter Kenis met Dincanto di Villagana (Canturo), een 6de plaats voor Jeroen De Winter met Iron Lady Van ’t Meulenhof (Parco), een 7de plaats voor Talissa Witteboon met Basic (Rahmannshof’s Baluga), een 8ste plaats voor Jan Vermeiren met Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno), een 10de plaats voor Dries Van Dyck met Incredible V (BMC Nassau), een 12de plaats voor Victor Kumps met Lirenco Van ’t Kieveld (Vigo d’Arsouilles), een 13de plaats voor Dimme D’Haese met Empress EH Z (Emerald Van ’t Ruytershof),een 14de plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Airelle Flamingo (Campo-Flamingo Z), een 15de plaats voor Stéphanie Andries met Cornet S Lady (Cornet’s Stern), een 20ste plaats voor Thomas Van Minnebruggen met Moneymaker Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld) en een 21ste plaats voor Gilles Thomas met Feromas Van Beek Z (Fantomas de Muze).

 

TAGS   |   CHLOE WINCHESTER   |   PIETER KENIS   |   SANNE THIJSSEN   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions