Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/08/2020 09:13 - Jumping

Jos Verlooy 3de in CSI4* GP van St. Tropez!

Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez was het gisterenavond GP-time! Van de 44 combinaties die in de ring verschenen van deze lastige CSI4* GP wisten er 7 de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Al speelde ook de toegestane tijd een belangrijke scherprechter in deze GP, want nog eens 7 anderen slaagden er dan wel in alle balken netjes in de lepels te houden, maar liepen tegen 1 strafpunt voor tijd aan.

 

Regerend Belgisch Kampioen Jos Verlooy was een van de degenen die het wel binnen de toegestane tijd wisten te doen. Hij zat in het zadel van zijn 12-jarige ruin Igor (Emerald Van ’t Ruytershof), met wie hij ongeveer een jaar geleden brons haalde op het EK in Rotterdam, en wist beslag te leggen op de 3de plaats nadat hij een tijd neerzette van 40.26 seconden.

 

Het was de Brit Scott Brash die de hoofdprijs in ontvangst mocht nemen. Hij rekende op de 11-jarige Hello Jefferson (Cooper Van De Heffinck) en wist met zijn tijd van 39.52 seconden als enige onder de 40 seconden te blijven. Na zijn twee 2de plaatsen van vrijdag was er ook hier een 2de plaats voor de Fransman Edward Levy. Hij klokte met de 14-jarige Rebeca LS (Rebozo La Silla) af in 40.18 seconden en greep zo dus opnieuw naast de overwinning.

 

Nicola Philippaerts met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL) en Gregory Wathelet met Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden) behoorden tot het groepje met 1 strafpunt en werden respectievelijk 8ste en 11de.

 

TAGS   |   EDWARD LEVY   |   GREGORY WATHELET   |   JOS VERLOOY   |   NICOLA PHILIPPAERTS   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions