Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2020 23:44 - Jumping

Wilm Vermeir springt in de prijzen in Praag!

Nadat hij zich in Praag zowel donderdag als vanmorgen al in de prijzen wist te springen met Enola Gay Of Two Notes Z bij de jonge paarden heeft onze landgenoot Wilm Vermeir zich vanmiddag ook weten te klasseren in de 1.50m hoofdrubriek. Vermeir verscheen er aan de start met de 11-jarige ruin Dm Jacqmotte (Toulon) en wist zich samen met nog 11 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin liet hij helaas één balkje tegen de grond vallen, waardoor hij met zijn tijd van 38.34 seconden niet 3de was maar wel 8ste.

 

Winst was er voor de Ier Michael Duffy en de 9-jarige Zilton SI Z, de zoon van Zirocco Blue VDL met wie hij vorige week ook al de CSI2* GP van Eschweiler wist te winnen. Duffy toverde in de barrage een tijd van 37.94 seconden op het scorebord en wist daarmee nipt de concurrentie achter zich te laten.

 

De Nieuw-Zeelander Bruce Goodin was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Duffy. In het zadel van de 12-jarie Blackatorps Danny V (Quasimodo Z) deed hij er maar 4 honderdsten van een seconde langzamer over dan de Ier. De snelle Zwitser Pius Schwizer was nog goed voor de 3de plaats in. Hij doorkruiste de meet in 38.94 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Cortney Cox (Carlo).

 

TAGS   |   BRUCE GOODIN   |   MICHAEL DUFFY   |   PIUS SCHWIZER   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions