Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2020 23:28 - Jumping

Jens Vandenberk wordt opnieuw 3de!

Exact 3 weken na zijn 3de plaats in de Longines Rankingproef van Jumping Bonheiden heeft Limburger Jens Vandenberk opnieuw een 3de plaats weten te veroveren op de thuisbasis van de familie Van Belle, en opnieuw in een 1.45m hoge Longines Rankingproef! Vandenberk stuurde de 15-jarige Heartbreaker-nakomeling in een 13-koppige barrage naar de meet in 35.82 seconden en mocht daarmee opnieuw mee op het podium plaatsnemen.

 

De winst was net als gisteren voor de Colombiaan Dayro Arroyave. Vergezeld van de 9-jarige Baccarat Fontaine (Mylord Carthago) klokte hij af in 35.19 seconden en wist daarmee dus opnieuw de concurrentie te grazen te nemen. Verder wist ook de Braziliaan Felipe Notarbartolo Di Villarosa Do Amarel het nog sneller te doen dan Vandenberk. Hij stuurde de 13-jarige Germantico T (Numero Uno) rond in 35.27 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Bart Anthonissen werd nog 5de met Mr Blue C (Mr. Blue), Kim Thiry 6de met Freedo de S.B. (Ogano Sitte), Fabrice Galdini 7de met Jealousy (Lord Z), Christophe Vanderhasselt 9de met Happydam (Quidam de Rêvel) en Koen Vereecke 13de met Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   DAYRO ARROYAVE   |   FELIPE AMAREL   |   JENS VANDENBERK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions