Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/08/2020 22:18 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Dieter Vermeiren!

Dieter Vermeiren is aan een goed concours bezig in De Kraal International in Zandhoven! Nadat hij donderdag met zijn Kingston Town 111 al de 1.40m rubriek wist te winnen volgde er vandaag opnieuw een overwinning in de 1.40m rubriek. In de Prijs Belgian Horse Trading, een Barema A tegen de tijd, was hij namelijk de beste met de 13-jarige merrie Vanilla (Valentino). Vermeiren, die vanmorgen trouwens ook al de finale voor de 5-jarige paarden op zijn naam wist te schrijven, kruiste de meet in 64.28 seconden en liet zo dus opnieuw het Belgische volkslied weerklinken.

 

Maar ook de andere podiumplaatsen kleurden Belgisch met op de 2de plaats Jeroen De Winter en zijn 12-jarige Iron Lady Van ’T Meulenhof (Parco). De Winter had er 65.04 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De 3de plaats was net als gisterenavond tijdens de 1.45m rubriek voor Frédéric Vernaet. Die rekende nu op de 12-jarige Beijing Z (Bamako de Muze), die hij aan de meet wist te brengen in 68.19 seconden.

 

Luiz Felipe Neto De Azevedo werd nog 7de met Acapulco, Julie De Pelsmaeker 10de met Contendra, Cassandra Brackmans 11de met Fubertha.

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   FREDERIC VERNAET   |   JEROEN DE WINTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions