Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2020 22:28 - Jumping

Arroyave houdt Belgen van de overwinning!

Op Jumping Bonheiden was het vanmiddag na de rubrieken voor de jonge paarden tijd voor de 1.40m hoofdrubriek van de dag. Daarin was het de Colombiaan Dayro Arroyave die zijn slag wist thuis te halen met de 9-jarige ruin Baccarat Fontaine (Mylord Carthago). Arroyave slaagde erin om in deze speedclass de klok te stoppen op 57.82 seconden en wist zo 2 Belgen van de overwinning te houden.

 

Die eerste Belg was Koen Vereecke, die voor aanvang van deze rubriek ook al de proef voor de 7- en 8-jarige paarden wist te winnen. Ditmaal rekende hij op de 10-jarige hengst Qp Castellane (Casall), maar zijn tijd van 58.38 seconden was niet voldoende om voor een nieuwe overwinning te zorgen. Axel Vandoorne was die andere landgenoot die het podium wist te halen. Hij stuurde de 11-jarige Jacarta (Larino) naar een finishtijd van 58.56 seconden en wist daarmee dus de 3de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Mike van Belle met Frauke Van ’T Hagenhof Z (Figo de Muze), een 8ste plaats voor Caro Baerts met Mielano Van Meyershof Z (Mylord Carthago), een 10de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Happydam (Quidam de Rêvel), een 11de plaats voor Joris Vergauwen met Bulgari d’Arsouilles (Baloubet du Rouet), een 12de plaats voor Bart Anthonissen met Mr Blue C (Mr. Blue), een 13de plaats voor Louise Losfeld met Iowa van het Polderhof (Kashmir Van Schuttershof), een 14de plaats voor opnieuw Bart Anthonissen, ditmaal met Mister Grey Castanoo (Zirocco Blue VDL), een 15de plaats voor Katja Haep met Chupalina 2 (Clarimo), een 18de plaats voor Karlien Fannes met Godin van het Molenhof (Kashmir Van Schuttershof), een 19de plaats voor Koen Vereecke met Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze), een 22ste plaats voor Fabrice Galdini met Just Luck (Cardento VDL) en een 23ste plaats voor Donaat Brondeel met d’Artagan RR (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   DAYRO ARROYAVE   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions