Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/08/2020 22:01 - Jumping

Verlooy springt op het podium in St. Tropez!

Na de overwinning van Gregory Wathelet in de 1.45m hoge Longines Rankingproef van gisterenavond was het vanmiddag de beurt aan Jos Verlooy om zich in de kijker te springen op de Hubside Jumping van St. Tropez! De regerende Belgische Kampioen wist zich in de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie namelijk naar een podiumplaats te springen met de 11-jarige merrie Jacobien Dwerse Hagen, de dochter van Va-Vite uit de fokkerij van de familie Spits-Ceulemans. In een barrage waarin maar liefst 27 combinaties aan de start verschenen snelde Verlooy naar een finishtijd van 39.69 seconden wat hem een 3de plaats opleverde.

 

De overwinning was voor de Française Marie Demonte. In het zadel van de 8-jarige hengst Manchester (Quidam de Rêvel) wist zij de klok te stoppen op 39.28 seconden en hield zo de overwinning in eigen land. Maar ook de 2de plaats kleurde blauw-wit-rood en daarvoor zorgde Edward Levy met de 14-jarige Starlette de la Roque (Jumpy des Fontaines). Zij hadden er 39.40 seconden voor nodig om de finish te bereiken en waren zo dus nog net iets sneller dan Verlooy.  

 

TAGS   |   EDWARD LEVY   |   JOS VERLOOY   |   MARIE DEMONTE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions