Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2020 22:39 - Jumping

Overtuigende zege voor Gregory Wathelet!

De eerste vier weken Hubside Jumping in St. Tropez eindigde ruim een maand geleden met een Belgische GP-zege dankzij Niels Bruynseels en zijn Gancia de Muze. Vanmiddag was er onder de Franse zon het begin van het tweede deel en was er meteen opnieuw een Belgische overwinning! In de 1.45m rubriek, die tevens meetelde voor de Longines Ranking, was het namelijk Gregory Wathelet die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Wathelet zat in het zadel van de 12-jarige hengst Indago (Concorde) en wist de concurrentie gemakkelijk te verschalken nadat hij in deze proef rechtstreeks op tijd een tijd van 61.02 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De Duitser Marcus Ehning was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Wathelet. Hij zadelde zijn inmiddels 15-jarige Funky Fred (For Pleasure), maar moest met zijn tijd van 63.45 seconden duidelijk zijn meerder erkennen in onze landgenoot. De Fransman Philipe Rozier vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij wist de klok te stoppen op 63.66 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Prestigo Ls La Silla (Presley Boy).

 

Ook verderop in het klassement wisten er nog enkele landgenoten direct een klassering bij elkaar te springen. Zo was er een 7de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Fabregas (Zambesi TN), een 8ste plaats voor Pieter Devos met Just Me D (Cicero Z van Paemel), een 9de plaats voor Olivier Philippaerts met Hurricane (Numero Uno) en een 11de plaats voor Niels Bruynseels met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   MARCUS EHNING   |   PHILIPPE ROZIER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions