Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2020 22:19 - Jumping

Pieter Kenis komt kleine seconde tekort...

Op de Kraal International in Zandhoven stonden vanmiddag niet één, maar twee 1.45m rubrieken op het programma. In de eerste 1.45m rubriek verscheen Pieter Kenis aan de start met de 9-jarige ruin Dincanto di Villagana (Canturo) en bijna wisten zij voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Ze wisten in deze speedclass alle balken netjes in de lepels te houden, maar hun chronotijd van 67.49 seconden was net niet scherp genoeg om opnieuw de Brabançonne te laten klinken.

 

Het was de Amerikaanse amazone Catherine Pasmore die hier een stokje voor wist te steken. Zij stuurde de 11-jarige Hiteck (Heartbeat) naar de meet in 66.56 seconden en was zo een kleine seconde sneller dan onze landgenoot. Net als in de voorafgaande 1.40m rubriek was de 3de plaats voor Jeroen Appelen. Ditmaal was hij in het gezelschap van de 10-jarige Karaat van de Dopheide (Eldorado van de Zeshoek TN), die hij aan de eindmeet wist te brengen in 68.43 seconden.

 

Verder werd Bunoit Moeskops 4de met Hilton de Mereyt (Flamenco de Semilly), Ben Beevers 7de met Kalejandro D (Flamenco de Semilly) en Celine Schoonbroodt-De Azevedo 10de met Clinto T Z (Clintissio Z).

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   CATHERINE PASMORE   |   JEROEN APPELEN   |   PIETER KENIS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions