Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/08/2020 21:29 - Jumping

Winst voor Dieter Vermeiren in Zandhoven!

Na de jonge paarden en de CSI1* competitie gisteren ging vanmorgen in de Kraal International in Zandhoven ook de CSI2* competitie van start. De 1.40m rubriek, die net voor de middag van start ging, leverde meteen een Belgische overwinning op. Het was namelijk Dieter Vermeiren die er de beste was met Kingston Town 111, een 10-jarige zoon van Kashmir Van Schuttershof uit de fokkerij van mede-organisator Harrie Theeuwes. Vermeiren reed de schimmelruin in de 2de fase naar de meet in 29.79 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

Plaats 2 was voor de Duitser Harm Lahde, die in het zadel zat van de 7-jarige Oak  Grove’s Desperado (Diamant de Semilly). Lahde stopte de klok op 31.22 seconden en was zo dus Vermeiren’s dichtste achtervolger. Jeroen Appelen hield de 3de plaats opnieuw in ons land. Hij doorkruiste de eindmeet in 31.84 seconden en kon daarvoor rekenen op de 14-jarige schimmel Grappeloup Van Het Reenhof (Larino).

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Jan Vermeiren met zijn Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno), een 5de plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze), een 10de plaats voor Ellen Geilfuss met Dalfsen (Colandro), een 12de plaats voor Thomas Van Minnebruggeen met Highlife 25 (Harley VDL) en een 13de plaats voor Evelyne Putters met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   HARM LAHDE   |   JAN VERMEIREN   |   JEROEN APPELEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions