Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/08/2020 07:35 - Jumping

Zilver voor Belgische Children in Wierden!

De laatste Nations Cup die gisteren in het Nederlandse Wierden werd afgewerkt was die voor de Children. Het team van onze chef d’Equipe Jean-Jacques Mathijs wist daarin een zilveren medaille te behalen.

 

Mathijs rekende voor deze landenwedstrijd op Seppe Wouters met Porthos Maestro WH Z (Picasso Z), Belgisch Kampioen Kasper De Boeck met Taloudor KZ (Taloubet K), Jef Peeters met Contiki AH Z (Contact Van De Heffinck) en Louise Ameeuw met Lover Boy Z (Level Z). En met succes, want allen wisten ze in de eerste ronde geen enkele springfout te maken. Enkele Kasper De Boeck liep 1 strafpuntje voor tijd aan en zorgde zo dus voor het schrapresultaat.

 

In de tweede ronde wisten zowel Seppe Wouters als Louise Ameeuw die prestatie nog eens te herhalen. Jef Peeters kreeg onderweg 4 strafpunten en Kasper De Boeck verliet de ring met 8 strafpunten. Ons land kwam zo op een totaal van 4 strafpunten wat hen een 2de plaats opleverde. Ze moesten die plaats wel delen met Nederland, dat ook 4 strafpunten verzamelde.

 

De overwinning was voor het team van Groot-Brittannië met 0 strafpunten.

 

TAGS   |   JEF PEETERS   |   KASPER DE BOECK   |   LOUISE AMEEUW   |   SEPPE WOUTERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions