Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/08/2020 14:22 - Jumping

Roy Van Beek grijpt naast nieuwe overwinning

Belgisch Kampioen Juniors Roy Van Beek heeft vanmorgen in het Nederlandse Wierden net naast een nieuwe overwinning gegrepen... Na zijn winst van vrijdagochtend werd hij in de 1.35m hoge Small Tour namelijk 2de met Mia V/H Hulstenhof, een dochter van Zirocco Blue VDL. Van Beek wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden, maar met zijn tijd van 31.62 seconden moest hij vandaag vrede nemen met de 1ste ereplaats.

 

De winst moest hij laten aan de Brit Flo Norris met de 13-jarige Teck De Riverland (Quick Star). Hij kruiste de meet in 31.54 seconden en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Nederlandse Ilse Tolboom, eerder deze week ook al enkele malen in de prijzen, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij bracht haar 9-jarige Gartbreaker (Heartbreaker) aan de meet in 34.73 seconden.

 

Aurelia Guisson werd nog 5de met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I), Gilles Nuytens 7de met Elando Ct (Diarado), Jules Van Hoydonck 9de met Minte Vd Bisschop (Plot Blue) en Tristan Guisson 10de met No Limit v/h Legita Hof Z (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   FLO NORRIS   |   ILSE TOLBOOM   |   ROY VAN BEEK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions