Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/08/2020 09:00 - Algemeen

FA 111 stelt haar elite collectie voor

Wij zijn bijzonder verheugd U onze veulen en embryo collectie Foal Auction 111 editie 2020 voor te stellen!

 

 

 


En we starten dan ook met gepaste trots met een klepper embryo van formaat:  de volle zus of broer van onze El Barone 111! Onze Stud 111 trots die al enkele jaren zowel in de sport als in de fokkerij indrukwekkende cijfers kan voorleggen.  Ik vermoed dat wij hem U niet meer hoeven voor te stellen maar voor de liefhebbers: https://foalauction111.com/nl/paarden/Embryo-van-Naktibro-Emerald-x-


El Barone 111

 Verder stellen wij U ook graag enkele andere van onze pareltjes voor:

Embryo van Chacco Blue x Zirkoon de Semilly

Dit bijzonder interessant embryo van Chacco-blue komt uit de stam van topfokker Kees Klaver.
Grootmoeder is niemand minder dan de Polydor dochter Krista, beter bekend als de moeder van Christiaan Ahlman’s alles winnaar Taloubet Z !
Maar Taloubet Z is niet de enige goed gekeurde hengst/Grandprix winnaar uit Krista… ook tekende zij voor het moederschap van Obadja, Van Karnute K, Jaloubet K VDL, Nadal Hero & DB en Grand prix winnaar Big Star jr K Z ! Kortom een pedigree om van te water tanden!
Meer over dit embryo vind je op deze link: https://foalauction111.com/nl/paarden/Embryo-van-Chacco-Blue-Chacco-Blue-x-


Taloubet Z
Embryo van Cumano x Gazelle de la Pomme

Ook hier hebben we weer een extreem interessant Embryo, ditmaal van Jos Lansink’s wereldkampioen Cumano in combinatie met de Querly Chin lijn van topfokker Joris de Brabander. De moeder van dit embryo gaf reeds de 1.50 m springende Kentucky de La Pomme en de 1.45 m springende Balto de la Pomme en de grootmoeder is dan weer niemand minder dan de moeder van Pénélope Leprévost’s kampioenschapspaard Vagabond de la Pomme! Verder gaat het rechtstreeks terug op Eric Lamaze’s legende Narcotique de Muze II… !
Meer over dit embryo weten: https://foalauction111.com/nl/paarden/Embryo-van-x-


Narcotique de Muze II
Utile vd Bisschop: merrie veulen van Opium JW vd Moerhoeve x Malito de Reve

Bent U op zoek naar een merrie veulen voor topfokkerij in combinatie met topsport? Dan hoeft U niet verder te zoeken maar enkel nog te bieden! Dit schitterende merrie veulen werd ter veiling aangeboden door het sympathieke fokkers echtpaar Tom en Inez de Craene, ondertussen wereldwijd bekend met hun fokkerij van den Bisschop. Vader van het veulen is het aanstormende talent van Willem Greve, vorig jaar vierde geeindigd op het WK jonge sprinpaarden te Lanaken! Moeder Elite de la Pomme leverde al heel wat sportende kinderen en klein kinderen af maar de tweede moeder is niemand minder als Narcotique de muze II van Eric Lamaze die op haar beurt ook weer moeder en grootmoeder is van heel heel leger topsport paarden zoals Philippe Lejeune’s Loro piana Boyante de muze en Querlybet Hero…
Meer over dit merrie veulen vind je op: https://foalauction111.com/nl/paarden/Ulite-vd-Bisschop-Opium-JW-van-de-Moerhoeve-x-Malito-de-Reve


Utile vd Bisschop
Claudius 111 Z: hengst veulen van Comme Il Faut x Elvis ter Putte

Met deze Claudius 111 Z zijn we zo vrij geweest om één van onze eigen fokproducten in de kijker te zetten… We zijn dan ook bijzonder trots op dit machtige hengst veulen van de bijzonder populaire Comme il Faut!
De moederlijn is zonder overdrijven de beste moederlijn van Stud 111, want dit is namelijk de lijn van onze eigen Unellie beter bekend als “Winningmoed-er” ofterwijl de moeder van Luciana Diniz Winningmood, maar daar blijft het niet bij tevens gaf Unellie de 1.60 m paarden Chippendale Z, Richi rich 111, Shahenaz, Kingston town 111 Z, Explosiev 111 en Wereldkampioene bij de zeven jarigen paarden te Lanaken Zangersheide! De moeder Everything 111 heeft haar naam niet gestolen want nadat ze zelf twee veulens heeft gedragen en vier via ET op de wereld heeft gezet springt ze ondertussen gewoon mee met haar leeftijdsgenoten bij de zes jarigen paarden en ze laat hierbij bijzonder véél kwaliteit zien!
Meer over dit bijzonder scherp hengst veulen: https://foalauction111.com/nl/paarden/SHT-x- 


Claudius 111 ZOnze veiling vind plaats op zaterdag 22 augustus vanaf 19:00. Voor meer informatie over alle andere bijzonder interessante veulens verwijzen wij U graag naar onze website https://foalauction111.com/nl/home. Helaas kunnen wij vanwege de corona regels maar een beperkt publiek ontvangen... Maar niet getreurd, U kunt alles live volgen en mee bieden van thuis: https://foalauction111.com/nl/bieden  Wij wensen wij U alvast succes met het bieden!

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions