Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2020 15:18 - Jumping

Camille Demolie net naast het podium...

In het Azelhof in Lier startte de tweede dag van het tweesterrenconcours vanmorgen met de Prijs Protest, een Barema A in 2 fasen special waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.40m stonden. Camille Demolie greep daarin net naast een podiumplaats met haar 9-jarige merrie Chin Chesta (Chin Champ). Demolie finishte in de 2de fase in 32.64 seconden, maar moest dus genoegen nemen met de 4de plaats.

 

Bovenaan het podium kregen de Nederlande amazone Lisa Nooren. Zij stuurde de 9-jarige VDL Groep Gistique (Verdi TN) naar de meet in 29.82 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

Haar landgenoot Kevin Jochems volgde Nooren op de 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Carte Blanche (Cartogran) en kruiste de meet in 31.64 seconden. De 3de plaats op het podium was weggelegd voor de Finse Anna-Junia Kontio, de partner van onze landgenoot Jens Vandenberk. Kontio haalde de finish in 31.76 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Juan Le Loca-M (Chopin Van Het Moleneind).

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Lander De Bruyn met Maxx de Nyze Z (Mr Blue), een 7de plaats voor Evelyne Putters met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly), een 8ste plaats voor Bart Clarys met El Cid (Caesar Van De Helle), een 9de plaats voor Niels Bruynseels met Hadesh Vds (Diarado) en een 10de plaats voor Emma Rooms met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z).

 

TAGS   |   ANNA-JULIA KONTIO   |   CAMILLE DEMOLIE   |   KEVIN JOCHEMS   |   LISA NOOREN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions