Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2020 14:37 - Jumping

Podiumplaats voor Louise Ameeuw in Wierden!

Na de Small Tour voor de Young Riders was het vanmorgen op het Dutch Youngster Festival in Wierden tijd voor de Small Tour voor de Children, waarbij de hindernissen op een hoogte van 1.25m stonden. Hierin was er een podiumplaats voor onze landgenote Louise Ameeuw. Ze zat in het zadel van de 7-jarige merrie Nice Van ’t Zorgvliet (Emerald Van ’t Ruytersho) en wist de 3de plaats voor haar rekening te nemen nadat ze in deze speedproef de klok wist te stoppen op 62.69 seconden.

 

Het waren de Nederlandse amazones die deze rubriek wisten te domineren met op kop Jersey Kuijpers. Die stuurde de 12-jarige Doctor Dolittle (Lord Z) naar de meet in 61.93 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te houden. De 2de plaats was net als donderdag voor Anouk Tolboom, die ditmaal vergezeld was van de 11-jarige Everton (Indoctro). Zij hadden er 62.68 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Seppe Wouters met Hera D’Hessy (Chatman) en een 7de plaats voor Belgisch Kampioen Kasper De Boeck met Gerenia (Cantos).

 

TAGS   |   ANOUK TOLBOOM   |   JERSEY KUIJPERS   |   LOUISE AMEEUW

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions