Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/08/2020 08:43 - Jumping

Ook Maartje Verberckmoes 8ste in de GP!

De tweede dag van het Dutch Youngster Festival in Wierden werd gisterenavond afgesloten met de 1.45m hoge Grote Prijs voor de Young Riders. 8 combinaties wisten daarin de basisomloop tot een goed einde te brengen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van die 8 was onze landgenote Maartje Verberckmoes met haar 9-jarige Dancing Queen Jt Z, een dochter van Diarado uit de fokkerij van Johan Thijs. Verberckmoes liet in de barrage echter 2 balkjes vallen en werd uiteindelijk 8ste.

 

Net als bij de Pony’s kregen we ook hier een Britse overwinning. Het was namelijk Allana Clutterbuck die de beste was met haar 11-jarige Vykinbay (Quartz Du Chanu). Zij wist de finish te halen in 43.08 seconden en had zo bijna 2 volle seconden voorsprong op de rest van het peloton.

 

De 2de plaats was voor de Poolse Wiktoria Bedynska. Zij zadelde voor deze GP de 9-jarige Lacoste 142 (Guardus Limbus) en samen wisten ze in de barrage af te klokken in 44.91 seconden. De Brit Will Edwards tenslotte wist de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. In het zadel van Shw Candies B (Chacco Blue) stopte hij de klok in 45.55 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions