Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/08/2020 21:59 - Algemeen

Nieuwe troef voor Boy-Adrian Van Gelderen

Boy-Adrian Van Gelderen heeft een nieuwe troef in zijn stallen mogen verwelkomen. Via de facebookpagina’s van zowel Van Gelderen als van Gudrun Patteet vernamen we vandaag namelijk dat de APG Stables van Van Gelderen de nieuwe eigenaar is van de 8-jarige hengst No Mercy Van ’T Kamerveld.

 

No Mercy Van ’t Kamerveld is een zoon van Norton d’Eole en komt uit de merrie D’Armel Van ’t Kamerveld (Toulon), die in het verleden zelf ook nog te zien was onder Gudrun Patteet en later sprong onder het zadel van Thomas De Wit. Nadat No Mercy zijn opleiding kreeg door Dieter Laheyne, met in 2017 een finaleplaats op het WK voor jonge paarden in Lanaken bij de 5-jarigen, nam Patteet begin 2018 de teugels over van haar fokproduct. Zo sprongen ze vorig jaar onder andere naar de overwinning tijdens het Flanders Horse Event in Beervelde.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions