Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/08/2020 21:30 - Jumping

Springfout houdt Jérôme Guery van winst...

Jérôme Guery is een van de landgenoten die dit weekend is afgereisd naar Frankrijk en aan de start komt op het driesterrenconcours van Deauville. In de 1.50m hoofdrubriek verscheen hij er vanmiddag in de ring met de 8-jarige Cambridge de Hus, een zoon van Gregory Wathelet’s voormalige toppaard Conrad de Hus, en wist zich samen met nog 16 anderen te plaatsen voor de barrage. Daarin wist hij in 39.34 seconden ook de snelste tijd op het scorebord te brengen, maar een springfout zorgde ervoor dat hij uiteindelijk genoegen moest nemen met de 9de plaats.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Portugese topamazone Luciana Diniz, die in het zadel zat van de 11-jarige Vertigo du Desert (Mylord Carthago). Diniz wist het wel foutloos te houden en met haar tijd van 39.40 seconden mocht ze de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De Brit Guy Williams volgde Diniz op de 2de plaats. Hij rekende voor dit hoofdnummer op de 15-jarige Rouge de Ravel (Ultimo van ter Moude), waarmee hij vorige week in Opglabbeek nog een proef won en een keer 2de was, en kruiste de meet in 39.42 seconden. De Française Penelope Leprévost wist de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij stuurde de 9-jarige Big Star des Forets (Untouchable M) naar de meet in 39.91 seconden.

 

Naast Jérôme Guery was ook Nathan Budd een van de prijswinnaars. Hij werd na een puntje tijd in de basisomloop 20ste met Cashpaid J&F (Casall).

 

TAGS   |   GUY WILLIAMS   |   JEROME GUERY   |   LUCIANA DINIZ   |   PéNéLOPE LEPREVOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions