Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/08/2020 13:31 - Jumping

Meteen winst voor Tristan Guisson in Wierden

Onze landgenoot Tristan Guisson is uitstekend begonnen op het Dutch Youngster Festival in Wierden! In de 1.40m hoge Big Tour voor de Juniors was hij zonet namelijk de beste met de 7-jarige schimmel No Limit v/h Legita Hof Z, een dochter van Nabab de Rêve. Guisson klokte in de 2de fase af in 38.94 seconden en had zo net geen volle seconde voorsprong op zijn dichtste achtervolger.

 

En die eer viel te beurt aan de Duitse amazone Johanna Beckmann. Die rekende voor deze Big Tour op de 11-jarige Cindy 1020 (Crawford 5) en samen wisten ze de meet. De 3de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde de nieuwe Belgische Kampioen Roy Van Beek. Die snelde met de eveneens 11-jarige Chacco Me Biolley (Chacco Blue) naar een chronotijd van 40.28 seconden en mocht zo dus ook mee op het podium plaatsnemen.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 10de plaats voor Aurelia Guisson, die vanmorgen in de 1.35m ochtendrubriek ook al 5de was met Berlini From Second Life Z (Berlin). Ditmaal was ze vergezeld van de 12-jarige Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I) met wie ze in 39.69 seconden ook de tweede snelste tijd op het scorebord wist te brengen. Helaas zag ze daarbij onderweg ook een balkje uit de lepels vallen.   

 

TAGS   |   JOHANNA BECKMANN   |   ROY VAN BEEK   |   TRISTAN GUISSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions